maanantai 21. elokuuta 2017

Beautycon Beauty Box - Summer 2017

Hellou kaverit!
Kiitos kaikille, jotka olette jo osallistuneet arvontaan, ja jos vielä ette ole niin edellinen postaus auttaa siihen vaivaan ;) superkivat palkinnot vaikka itse sanonkin!
Tänään käydään läpi Beautycon Boxin Summer Editionia, joka ikävä kyllä tulee olemaan viimeinen Beautyconin boksi, sillä he lopettavat tämän nykyisen boksin tuottamisen. Toivottavasti tilalle tulee jotain vastaavaa, siitä ei vielä ole ollut mitään tietoa missään. Kevään boksin esittelyn voit katsoa tästä linkistä.



Boksi kustantaa $29 ja postikulut Shipiton varastolta Suomeen, ne ovat noin 10-15 dollaria. Tällä kertaa meinasi olla vähän mutkia matkassa, sillä postimaksun maksamisen jälkeen sain Shipitolta viestin ettei valitsemallani postitustavalla (edullisin Airmail-vaihtoehto) voi tätä pakettia lähettää sillä se sisältää palavia aineita joita ei voi tavan postipakettina laittaa tulemaan, ja rahat palautettiin. Vaihtoehdoiksi annettiin joko pyytää tämän tuotteen poistoa boksista tai maksaa monta kymppiä lisää kuriiritoimituksesta (DHL, Fedex ym). Pohdin aikani ja päädyin vielä yrittämään postimaksun maksamista toistamiseen ja yllättäen nyt homma hoituikin ja paketti lähti matkaan tuolla edullisimmalla postitustavalla. Eipä siinä mitään, hyvä näin!



Boksi oli taas täyteenpakattu tuotteita, ja mukana tuli kätevä tietolappunen. Boksi itsessään oli ajan hermolla ja koristeltu holonauhalla (josta ei nyt ole kuvaa). Tuotteita oli, kuten ylläolevasta näette, vaikka kuinka monta, joten käydäänpä asiaan ja katsotaan mitä sieltä löytyi! Niin ja mikä parasta, kaikki tuotteet olivat täysikokoisia.




MANNA KADAR FLUTTER MASCARA 'JET BLACK' - $29 - LINKKI
Ensimmäinen käteen sattunut tuote oli mieluinen, sillä rakastan kokeilla erilaisia ripsivärejä ja Manna Kadarin ripsiväriä en ole vielä kokeillutkaan. Ripsivärin hinta uutena oli saman verran mitä koko boksi kustansi, joten vastineen rahoilleen sai jo tämän myötä. Ripsivärin sanotaan olevan taivuttava ja tuuheuttava. Harjaosa oli kuminen ja melko kookas. En ole tätä vielä ehtinyt itseasiassa avata, joten sen enempää en osaa vielä sanoa.


MAKEUPDROP SILICONE MAKEUP APPLICATOR - $20 - LINKKI
Jaahas, lisää silikonisieniä! Tästä nimenomaisesta olen itseasiassa lukenut blogipostauksen jossa tätä kehuttiin todella hyväksi, yhdeksi parhaista silikonisista meikkisienistä. Ja googlettelin asiaa vielä lisää, niin tästä on sanottu olevan "beloved by many celebrities" eli endorsementia löytyy. Tällainen sieni on itse asiassa mahdollista voittaa blogin puolivuotisarvonnasta, eli jos yhtään kiinnostaisi saada itselle kokeiluun niin osallistu ihmeessä! Käteen tämä tuntuu ihan samalta kuin eBaysta eurolla hankittu silisponge.


COLOURPOP ULTRA SATIN LIP 'LONDON FOG' - $6 - LINKKI
Talven Beautycon Boxissa tuli Lippie Stix, ja nyt sitten suosikkikoostumukseni Ultra Satin Lip räväkässä sävyssä London Fog (described as pinky red) joka on edelleen saatavilla Colourpopin sivuilta. Swatchit on muuten postauksen lopussa, jos ne kiinnostavat! En ole tätä vielä huulilla kokeillut, mutta pääsääntöisesti kaikki Ultra Satinit ovat oikein hyviä, pigmenttisiä ja kuivuvat nimenomaan satiinipintaisiksi huulilla eli eivät ole yhtään kuivattavia. Jos et kestä normaaleja nestemäisiä huulipunia juuri kuivattavuuden vuoksi, niin kokeile näitä!



JONTÉBLU EYELINER PENCIL 'ELECTRIC BLUE' - $5 - LINKKI
Tämä merkki olikin mulle ihan uusi, ja googlettelinkin brändiä vähän ja se näyttää olevan melko sopuhintainen ja tarjoavan kaikenlaista värikosmetiikkaa. Merkki mainostaa itseään kuitenkin sanoilla "luxury high performance cosmetics". Tämä silmienrajauskynä on nimensä mukaisesti sähkönsininen, ja oikeastaan tosi kiva väri ja otan tämän mieluusti silmänrajauskynieni kokoelmaan. Swatch postauksen lopussa.


DECO MIAMI GLASS NAIL FILE 'BEAUTYCON PINK' - $10.50 - LINKKI
Tämä merkki on mulle myös ihan uusi, sensijaan lasiviilat eivät - käytän ainoastaan lasiviiloja kynsieni hoitamiseen huoltojen välillä (mikäli jokin glitter yhtäkkiä törröttää jostain, kynsi lohkeaa tai huollossa on jäänyt makuuni liian terävä reuna johonkin kynteen) ja niinpä tämäkin on oikein mieluinen ja käytännöllinen tuote.


DECO MIAMI CUTICLE OIL 'LEMON BLOSSOM' - $12.50 - LINKKI
Seuraava tuote oli saman merkin kynsinauhaöljy, ja tämä oli ilmeisesti se tuote jonka takia Shipito kieltäytyi ensin lähettämästä boksia - luulivat ilmeisesti tätä kynsilakaksi. Sitä tämä ei kuitenkaan ollut vaan pirteän sitruunaiselta tuoksuva öljy, jossa kätevä suti mukana. Öljyä löytyy myös laventelin tuoksuisena, en tiedä oliko bokseissa tarjolla molempia vai vain tätä sitruunaista. Tulee mulle käyttöön kunhan saan edelliset aukiolevat käytettyä pois - pitäisi käyttää useammin vielä kynsinauhaöljyä, kuin mitä oikeasti muistan käyttää.


DOUCCE LUSH LIP GLOSS 'GLISTENING PETALS' - $22 - LINKKI
Doucceen olen tutustunut matkakokoisen ripsivärin muodossa joskus, ja nyt tuli tosiaan kaunis, nudesävyinen huulikiilto jossa kuitenkin melko hyvä pigmentti. Superhyvä arkikäyttöön! Värivalikoimaa ainakin merkin nettisivujen mukaan on runsaasti. Kiilto ei tuoksu juuri miltään, ehkä hieman joltain selektiivisen merkin huulipunalta. Swatchi tähänkin löytyy postauksen lopusta.


DIRTY LITTLE SECRET EYESHADOW CHUBBY 'GOLD PLATED' - $14 - LINKKI
Tältä merkiltä olen tutustunut nestemäiseen huulipunaan tätä aiemmin jonkin yllätysboksin mukana, ja nyt tuli kullanhohtoinen kynämuotoinen luomivärikynä. Sävy on juuri sopiva joko arkikäyttöön yksinään tai vaikkapa halo eyen tekemiseen. En kuitenkaan kovin usein käytä voidemaisia luomivärejä, sillä ne tuppaa kerääntymään mulla luomivakoon ikävästi.


FREEMAN BEAUTY RENEWING CUCUMBER PEEL-OFF MASK - $1.99 - LINKKI
Enpä muista milloin olisin käyttänyt Freemanin tuotteita - ehkä joskus yläasteella kokeiltiin kaverin kanssa näitä erilaisia! Siitä on oikeasti varmaan just niin kauan. Tämä on siis peel off-mask, joka kuivuu niin että sen pitäisi saada kuorittua kasvoilta about kokonaisena. Sisältää viilentävää kurkkua ja rauhoittavaa aloeta, sekä A-vitamiinia. En oikein välitä kurkun tuoksusta, joten katsotaan nyt pidänkö tämän itse vai meneekö eteenpäin.


FEEL BEAUTY BAMBOO CHARCOAL SHEET MASK - $17.50 / 2KPL - LINKKI
Jee, sheet maskeja! Näiden hinta yllätti täysin - 4 kappaletta maksaa $35, eli yhden kappalehinta on 8.75 dollaria. Aika paljon verrattuna siihen millä hinnalla Koreasta näitä edullisimmillaan saa (toki kalliimpiakin löytyy). Tämän luvataan siis puhdistavan ihosta epäpuhtauksia ja pienentävän ihohuokosia. Ja hei tällainen löytyy blogin puolivuotisarvonnasta, laitoin toisen näistä toiseen arvontasettiin mukaan eli teilläkin on mahdollisuus päästä tätä kokeilemaan! Otan oman kappaleeni kokeiluun alkavalla viikolla, jotta saan sheet mask-postauksen tulemaan pikkuhiljaa ulos. Olen siis testaillut useita eri kangasnaamioita, kirjoittanut ylös niiden hyviä ja huonoja puolia ja nappaillut jopa kuvia itsestäni naamiot naamalla. Ihminen ei ole kyllä silloin kauneimmillaan, minä ainakaan :D


Vasemmalta oikealle: CP London Fog, Jontéblu eyeliner, Doucce huulikiilto, DLS luomivärikynä
Sellainen setti tällä kertaa! Kokonaishinnaksi boksin tuotteille kertyi huimat $138.50 eli vastinetta rahalle kertyi moninkertaisesti. Tämä boksi oli kuitenkin vain ookoo, se "jokin" siitä puuttui. Olisin ehkä odottanut että mukana olisi ollut vaikka highlighter tai jokin hypetetty tuote, kuten Lorkun Lash Paradise-ripsiväri vaikka. Melkein kaikki tuotteet jäävät kuitenkin omaan käyttöön joten ei tämä mikään huti kuitenkaan ollut ja kaikki tuotteet olivat minulle uusia. Toivotaan, että Beautycon tuo markkinoille jonkun tällaisen boksin vielä myöhemmin, sillä tämän saapuminen on tuntunut aina ihan joululta kun laatikko on täynnä kaikkea ihanaa.

Olisko sulla mulle suositeltavaksi jokin boksi?
Voi tulla Shipiton kautta tai suoraan Suomeen.
Mulle tulee tällä hetkellä siis Bette Box, LF Beauty Box, Boxycharm, Ipsy Glam Bag ja LookIncredible Deluxe. Olen kokeillut myös Birchboxia ja Glossyboxia, mutta kumpikaan ei oikein säväyttänyt joten laitoin ne tauolle jo vuoden alussa.

Kerro toki myös jos tässä boksissa oli tuttuja tuotteita, tai mikä olisi ollut oma suosikkisi!

6 kommenttia:

  1. Olipa kattava boxi, kiva kun sisältö on "vähän kaikkea". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, harmi kun nämä loppuu kun sisältö on aina ollut tosi runsas :)

      Poista
  2. Onpa harmi että tämä loppuu, on ollut tarkoituksena tilata. Mua kiinnostaa nyt se uusi Lady at the register -boksi, siinä on tullut huikeita juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein pikaisella googlettelulla ymmärtänyt miten se toimii - jos tilaat niin tee postaus ensi tilassa jotta ymmärrämme vähän lisää :D

      Poista
  3. Sulla on kyllä todella paljon boxeja, vautsi:)
    Musta tämän boxin tuotteet vaikuttavat todella kivoilta, lukuunottamatta ehkä noita kalliita naamioita. Täytyy olla kyllä helskatin hyvä tuohon hintaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu näitähän löytyy :P itsekin perustan vähän edullisemmista naamioista mutta mikäs tuollaista kokeillessa!

      Poista