lauantai 16. joulukuuta 2017

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku nro 16: Joulukalenterien luukut 1-13 + ARVONTA!


Heippa ihanat!
Nyt on tullut vuoro mun joulukalenterin luukun avaamiseen, ja sehän liittyy asiaan aika lailla suoranaisesti; ajattelin esitellä teille mun kaikkien viiden (5!!) kosmetiikkajoulukalenterien luukkujen 1-13 sisällön.
Eilen luukku avautui hannamarian blogissa jossa myös arvonta teille lukijoille, ja huomenna vuorossa on Mari ja Diary of a Shopaholic. Käykää ihmeessä lukemassa!

Koska postauksesta tulee muutenkin jo melko pitkä, esittelen tuotteet pintapuolisesti joten saatte vähän tietoa vaikka ensi vuotta varten jos kalenteria aiotte hankkia. Ja jos seuraatte Huulipunamaniaa Instagramissa, niin postauksen kuvat lienee jo tuttuja ;)

Postauksen lopusta löytyy arvonta, jossa palkintona yllätyspaketti kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita! Osallistukaa ihmeessä, jos ylläripaketti kiinnostaa!


Mun kalenterit oli tänä vuonna Elevenin, Kiehl'sin, Kicksin, Lookfantasticin sekä yllätyksenä blogiarvonnasta voittamani Douglasin kalenteri, jota ei siis Suomeen mistään saa.

PÄIVÄ NRO 1


Vasemmalta oikealle: Kicks, Isadora, Illamasqua

Elevenin kalenterista paljastui Swiss Clinicin kuivanaamio, Lookfantasticilta Illamasquan Marble Lipstick, Douglasin kalenterista Isadoran mattapuna, Kicksin kalenterista huulipuna ja Kiehl'silta vartalovoi. Swissin kuivanaamio kiehtoo tosi paljon, samoin Isadoran mattapuna on sävyltään ihastuttavan everyday shade.

PÄIVÄ NRO 2


Toisena päivänä Lookfantasticilta tuli Ciaten Fierce Flicks-tussiliner, Kicksilta Miracle Worker Face Mask, Kiehl'silta Amino Acid Shampoo, Eleveniltä Mario Badescun Glycol Acid Toner-kasvovesi ja Douglasilta pinkki meikkisieni. Ciaten liner on tuttua mulle jo ja toimiva tuote, Kiehl'sin shampoon testaan mielelläni ja meikkisieniä ei ole ikinä liikaa!

PÄIVÄ NRO 3


Douglas yllätti kosteuttavalla käsinaamiolla, Kicksiltä tuli naamanpuhdistussieni. Kiehl's tarjoili ryppyseerumia, Elevenilta Clarinsin sävyttävä huulivoide ja Lookfantasticilta melkoisen tujunhajuinen Scalp Detox päänahan hoitoon. Kiehl'sin Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate kiinnostaa kovasti ja pääsee kokeiluun asap, samoin Douglasin kosteuttavat hanskat ovat hauska idea.

PÄIVÄ NRO 4


Joulukuun neljäntenä kalentereista paljastui Kiehl'sin putsari, Lookfantasticilta First Aid Beautyn Ultra Repair Cream, Kicksilta kuivashampoota, Eleveniltä isona yllärinä Sensain hoitoneste ja Douglasilta Hej Organicin (ihan uusi merkki mulle!) Face Fluid.

PÄIVÄ NRO 5


Sensaita taas! Eleveniltä tuli eilisen teeman mukaisesti Sensain Emulsion II, kun eilen tuli Lotion II. Douglasilta paljastui päällyslakka, Lookfantasticilta BalanceMe:n misellivesi, Kicksilta mulle jo tuttu ja hyväksi todettu käsirasva ja Kiehl'silta täysikokoinen huulivoide.

PÄIVÄ NRO 6


 Joulukuun kuudes toi tullessaan Douglasilta hauskan joulupukkinaamion, Kiehl'silta tuli ikävä kyllä pelkkä näytepussukka vartalokuorinnasta. Eleven tarjoili minikoon Guccin Bamboo-tuoksua, Kicks nudesävyisen kynsilakan ja Lookfantastic Thisworksin 3 in 1-tuotteen joka ikävä kyllä on tuoksultaan mulle todellinen nou-nou. Kiva idea muuten.

PÄIVÄ NRO7


Päivä nro 7 toi tullessaan Eleveniltä 3kpl Sigman matkakokoisia siveltimiä, ihan mahtavaa! Kicksin Self-tanning Wipes ei ilahduttanut juurikaan, eikä myöskään Lookfantasticin Illuminating Tan Mist jossa shimmeriä näkyvästi seassa. Douglasilta tuli ihan tuntematon merkki, Toni Gard ja hyväntuoksuinen suihkugeeli. Kiehl'siltä tuli muistaakseni purkki Ultra Facial Creamia joka on oikein hyvä tuote.

PÄIVÄ NRO 8


Päivä nro 8 toi tullessaan Kicksin silmänympärysvoiteen, jonka testaan mielelläni. Eleveniltä tuli vanhan tutun Decleorin mulle tuntematon tuote, nimittäin vartalonkuorinta. Kiehl'sin kalenterista paljastui Calendula Herbal-Extract Toner ja Lookfantasticilta NoBlowDry Airy Cream (sanomattakin selvää että lähtee ilahduttamaan jota kuta muuta, mulla ei tälle käyttöä). Douglas ilahdutti melko nudensävyisellä huultenrajauskynällä.


PÄIVÄ NRO 9


Päivä nro 9 luukuista paljastui syväpuhdistava naamio Kiehl'silta, yönaamio Kicksilta, BellaPierren banaanipuuteri Lookfantasticilta, Eleveniltä Kerastasen hiuksia vahvistava shampoo ja Douglasilta kylpykuutio joka lähtee myös eteenpäin kun emme ammetta omista. Tuo banaanipuuteri kiinnosta kovasti!

PÄIVÄ NRO 10


10.12 toi tullessaan Douglasilta Ariana Granden hajuveden (mukava, kevyt ja makeahko tuoksu!), Kiehl'sin silmänympärysvoiteen (superkiva päästä testaamaan!), Elevenilta kivankuuloinen Glow Oil, Lookfantasticilta Oskian Renaissance Face Mask ja Kicksilta taas joku väritön lakka, olisko tällä kertaa joko pohjalakka tai sitten yhdistelmä (voi käyttää joko alla tai päällä).

PÄIVÄ NRO 11


Päivä nro 11 kohotutti hieman kulmia, sillä Elevenin kalenterista paljastui pinssi ja kangaskassi. Öhöm, sanotaanko ettei meistä kukaan sitä ainakaan odottanut :D mutta kuvan taustana se toimi hyvin vaikkei muuten olisikaan niin kovasti käyttöä. Kiehl's "ilahdutti" taas pussinäytteellä, tällä kertaa vartalovoiteesta. Kicksilta tuli pinsetit (vaikkei olekaan Tweezermanin voittaneita!) ja Douglasilta invisibobbleja. Lookfantasticilta paljastui Molton & Brownin suihkugeeli jonka tuoksu oli hyvin kevyt ja hienostunut Gingerlily.

PÄIVÄ NRO 12


12.12 luukuista paljastui Kicksin pohjanoteeraus, kumilenkit. Onneks muut luukut oli kivoja, Eleveniltä tuli pikkuruinen tuubi Filorgan silmänympärysvoidetta, Douglasilta kertapakkaus kosteuttavaa naamioita, Kiehl's ilahdutti reilunkokoisella Ultra Facial Cleanserilla ja Lookfantsulta tuli vanha suosikki, Caudalien Vinosource Moisturising Sorbet. Kicksin kumilenkurat tuli siis hyvin kompensoitua!


PÄIVÄ NRO 13 


 13.12 oli hyvä luukkupäivä! Douglasilta tuli ihan uusi tuttavuus, Daytox-merkin kosteusvoide. Eleven ilahdutti YSL Black Opiumin minikoolla, Kiehl's Amino Acid-hoitoaineella. Lookfantastic tarjoili jokavuotisen annoksen MoroccanOilia ja Kicksiltä puuteripapereita (joita en oikein osaa käyttää tai sitten ne on vaan huonoja).
 


Jos joku jaksoi lukea vielä tänne asti, niin bueno! Potkaistaan nimittäin käyntiin joulun kunniaksi arvonta, jossa palkinto on yllätyspaketti kosmetiikkaa, ihonhoitoa, vaikka mitä!
Osallistumisohjeet tulevat tässä:

- Kommentoimalla saat yhden arvan. Kerro vaikka yksi joululahjatoiveistasi!
- Liittymällä blogini lukijaksi joko Bloggerissa tai Bloglovinissa, saat toisen arvan (linkit sivupalkissa)
- Kolmannen arvan saat, jos ryhdyt seuraajakseni Instagramissa (linkki sivupalkissa)

Ilmoitathan kommentissasi myös sähköpostiosoitteesi sekä sen, monellako arvalla osallistut.
Arvonta ei ole sponsoroitu millään tavalla. Arvonta-aika päättyy jouluaattona 24.12 klo 23:59. Voittaja arvotaan viikolla 52 ja arvonnan voittaja ilmoitetaan blogissa sekä sähköpostilla suoraan voittajalle.
Huomaathan, että palkinto toimitetaan vain Suomen sisällä.

Kiitos, kun olet ollut mukana blogini matkassa tämän vuoden, olen sydämestäni kiitollinen.
PUSUT JA HALIT JOKAISELLE ja ihanaa, rauhallista, rentouttavaa joulunaikaa.

Toivottaen,
Idsu, Väinö ja Huulipunamania

91 kommenttia:

  1. Joululahjatoive oli Zoellan kosmeboksi ja se miulta nyt löytyykin. Mieheke osti sen (ja muuta) joululahjaksi, miten se tiesi! ;)

    Jos tykkää jalkakylvyistä, niin kannattaa kylpykuutiot/pommit heittää sinne, niin miekin ne käytän + on hyvä syy ostaa kylpypommeja :P

    Luen Bloggerin kautta, kaksi arpaa.

    talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  2. Mitään erikoista lahjatoivetta ei ole, kunhan saa viettää kiireettömän joulun perheen kanssa.
    Bloggerlukija ja instaseuraaja eli kolmella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Yksi joululahjatoiveistani on intialainen päähieronta. Olisi mahtavaa kokeilla jotain uutta ja se kuulostaa ihanan nautinnolliselta.

    Kolmella arvalla mukana :)

    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Onpa silmiä hivelevän paljon kosmetiikkaa, ilo silmille, upeeta:)
    Lahjatoiveeni on lahjakortti kauneushoitolaan<3
    Kolmella arvalla mukana; vanha lukija Bloggerin kautta ja seuraan myös Instassa.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Haluaisin lahjaksi jonkun uuden meikkipakkauksen yllätyksen niin pääsisi kokeilemaan uutta!
    Mukana 3 arvalla!
    kia.vesikallio@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  6. 3.lla arvalla mukana 😊 olen joululahjaksi toivonut jalkojenhoitosettiä ja suklaatia. Kameran ostin itse itselleni lahjaksi 😉

    VastaaPoista
  7. Yhdellä mukana:) ja uudet lakanat. pija@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Minä tahdon lahjaksi kosmetiikkaa :D Mies arvostaa sitä, että tulostan kosmetiikkakuvaston sivuja ja ympyröin niistä suosikkini. Ihon- ja vartalonhoitotuotteita kun kuluu paljon! Yhdellä mukana! kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Toivon Lumenen seerumia ja puhdistusöljyä.
    Mukana kahdella arvalla.
    karkki0612@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ei pelkoa ettei olisi jaksanut lukea postausta loppuun :) Erittäin mielenkiintoista lukea mitä niistä kalentereista on tullu mitä itellä ei oo, ja kiva muistella mitä tuli kalentereista mitä mulla on, ja ennen kaikkea kuulla sun mielipide luukkujen sisällöistä! :D Mä traumatisoiduin täysin aukaistessani Elevenin luukun 11, joten tarvitsin täysin vertaistukea!!!! :D Lahjatoiveita ei ole, ei ole ruukattu antaa paketteja :( 3 arvalla mukana. tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Toivon joululahjaksi kosmetiikkaa/kynsijuttuja. Toki niitä tärkempää itselle on, että läheisilläni olisi mukava joulu ja jokainen saisi jouluna hetkeksi edes rauhoittua kiireisen arjen sijaan.

    3 arvalla mukkaan arvontaan.

    Jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  12. Minä toivon yllätyslahjoja.
    Yhdellä arvalla mukana
    netin.postit(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Mukana kahdella arvalla! Lahjaksi toivon ainakin yöpukua.
    siirun@luukku.com

    VastaaPoista
  15. En ole kovin kummoisia lahjatoiveita osannut esittää ("suklaalle ja kynttilöille on aina käyttöä"...), mutta Invisibobblet on yksi pieni asia, jota toivoin siskoltani :) Yhdellä arvalla osallistun: kanelinkukka (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  16. En ole toivonut paljon mitään tänä vuonna. :) Aikaa perheen kanssa riittää. Kahdella arvalla mukana :)
    rosa.pesu1@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Mulla ei ole sen kummempia joululahjatoiveita kuin yksi pieni vaan... :)

    Bloglovinin kautta luen.

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Lahjat ovat aina kiva yllätys. Mukana yhdellä.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana. Lahjatoivomuksia ei ole, sillä emme osta lahjoja kuin lapsille.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Kolmella arvalla mukana. Yllätyspaketti kuulostaa mahtavalta, ja olisikin kiva saada joululahjaksi vaikka Jolie box tai joku muu kuukausittainen yllätys :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Ei lahjatoiveita. Mukana yhdellä arvalla.
    Katina.alander@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. mukana kahdella arvalla! joululahjaksi toivon uutta kiharruspuikkoa :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukaan ja jotain kosmetiikka tuotteita haluaisin lahjaksi. Salli.moilanen 35@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mukana yhdellä arvalla
    Rusana.vainio@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Bloggerin kautta mukana - 2 arpaa
    maikinposti8@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kolmella arvalla mukana :) Kosmetiikkaa lahjaksi
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Meillä ei lahjota tosiamme kun ei ole kuin aikuisia ihmisä, niin emme koe tarpeelliseksi.
    Kolmella arvalla mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Toivon rauhallista joulunaikaa. Lahjoilla ei niin väliä. Mukana kahdella arvalla blogger-lukijana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. Olisi kiva saada matka lahjaksi.Mutta minulle sopii ihan kiva joulutunnelmakin lahjaksi Mukana 2 arvalla.
    nina.sihvonen@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Mukana kahdella arvalla, ei erityisiä joululahjatoiveita :)
    tyttinurminenn (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kolmella mukana. Eniten joulussa odotan vain niitä vapaita ja kiireettömiä päiviä... Ehkä joku koru olisi kiva saada.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Yhdellä arvalla mukana.Ei erityisiä toiveita
    jenelyne@windowslive.com

    VastaaPoista
  34. Mukana kaikilla arvoilla :) Toiveena uusi kylpytakki :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Ihana postaus! Tänä vuonna itseltä jäi kosmekalenterit kokonaan hankkimatta, niin ihana kun pääsee näitä kurkkimaan muiden blogeista <3

    Kolmella arvalla mukana :) Joululahjaksi toivoin meille uusia peittoja, vanhat on jostain ysäriltä varmaan, joten uudet peitot tulisi todellakin tarpeeseen :D

    henriikka.m.venalainen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mukana kolmella arvalla :)

    helistiel@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Mukana kolmella arvalla :) Kosmetiikkapostaukset kiinnostaa aina :)
    stellakallio1@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Saan tänään joululahjani, kun pääsen Raskasta joulua -konserttiin :) Kahdella arvalla muknana! talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  39. Kahdella arvalla mukana :) Yksi toiveeni on hierontalahjakortti, tulisi kyllä tarpeeseen!

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Mukana kolmella arvalla. :)

    anna-ylitalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  41. Kaikilla kolmella arvalla mukana :) Mullahan on ihan kunnon lista toiveita, mutta yks kovaan käyttöön tulevista ois väritön aluslakka :D nannebest at hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Kolme arpaa
    Lahjatoivomuksena kasvo- ja jalkahoitoja ja hierontalahjakortti

    VastaaPoista
  43. Kaksi arpaa :) Toiveeni on hierontalahjakortti :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Kolme arpaa.
    Joululahjatoive olis matkalahjakortti,mutta sitä en saa.Jalkahoidossa en ole ikinä käynyt ,joten sekin olis kiva.No lista on pitkä,ilahdun kyllä helposti vaikkapa suklaalevystä:)
    taina.vastamaki@dnainternet.net

    VastaaPoista
  45. Mut hei 5 kosmekalenteria,respect;)

    VastaaPoista
  46. Wau, mitä kaikkia ihanuuksia oot saanut kalentereista! Mulla on vaan suklaakalenteri. Joululahjaksi toivon vain paljon herkkuja!

    Seuraan Bloglovinin kautta eli kahdella arvalla mukana!
    tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  47. Kolmella arvalla mukana! (blogger, insta)
    Joululahjatoiveita ei juurikaan ole. Varmaankin saan mieheltä jonkun hemmottelulahjakortin. :) Muuten toivon rauhallista joulun aikaa, herkuttelua ja rentoutumista.
    Mullakin on LookFantasticin kalenteri. Ja L'occitanen. Kiva seurailla mitä muut on tykänneet luukkujen sisällöstä.
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Ihana arvonta. Kahdella arvalla mukana lukijana.
    Itsellä ei ole sinäänsä mitään lahjatoiveita. Budjetti on sellainen että kaikki hankinnat olen suunnannut omien lasten lahjahankintoihin.

    Ihania juttuja olet saanut kalentereista, minulla kun ei ole kalenteria alkuunkaan.

    hao(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  49. Kahdella arvalla mukana. Mää sanoin poikakaverille et haluaisin Juicy Couturen yhden tuoksun. Nimeä en muista. :D Saapa nähä tuleeko sitä lahjaksi. s_kerola@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Mukaan kahdella arvalla, luen blogia bloggerin kautta. Lahjaksi toivon Lumenen uusia ihonhoitotuotteita.
    ellividgren02@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Meikkpussia toivon kun viimeisestä meni vetoketju rikki :D
    Kolmella arvalla mukaan!

    iiris1sareskorpi@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Kolmella arvalla mukana! Olen toivonut suklaata ja Veetin Sensitive Precision Beauty Styleria :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Yksi arpa.

    Toivon erilaisia suihkusaippuoita. :)

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Kahdella arvalla mukana. Olen toivonut lahjaksi langattomia kuulokkeita :)
    Ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla oon mukana :) Joululahjaksi toivoin ainakin lippuja Joutsenlampi -balettiin.
    aino.m.honkamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Toivpin seerumia joululahjaksi, mutta menin sitten itse ostamaan sellaisen alennusmyynnistä, että saa nyt nähdä sitten tuleeko vielä toinen pullo. :D

    Kahdella mukana, kiitos. backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  57. En toivonut mitään erikoista, mutta äidiltä sain jo pienen sypressin ja jouluvalot siihen, kun uudesta asunnostani uupui koristeita.
    Seuraan Bloggerissa (nimim. Yue) ja Instassa (@kissan_kynnet), joten 3 arpaa.
    yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  58. Finlaysonin muumilakanoita toivoin. :)

    Seuran bloggerissa ja instassa eli 3 arpaa.

    kortesniemi.milla@gmail.com

    VastaaPoista
  59. ois kiva saada ensi jouluksi joulukalenteri
    tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  60. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta ja joululahjaksi toivon kosmetiikkaa :)
    elisajosefiina@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Kahdella arvalla mukana :)
    Kosmetiikkaa olen toivonut lahjaksi
    Matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Villasukkia toivon lahjaksi.
    Mukana kolmella arvalla.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  63. Kolmella arvalla mukaan ja suklaa toimii lahjana aina

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  64. Lahjatoiveena uudet lökärit ja kosmetiikkaa :)
    Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
    minnatyrvainen@luukku.com

    VastaaPoista
  65. Onpa kiva lukea, mitä kaikkea kalentereista on tullut! Tuo Douglasin vaikuttaa hauskalta. Jos satun ensi vuonna olemaan reissussa ennen joulua, niin melkein voisin vaihteluksi hankkia sellaisen.

    En oikeastaan ole toivonut mitään jouluksi. Sukulaisten kysymyksiin olen vastaillut, että 24h-lautasia ja paistinpannu. Siipalta en toivo mitään vaan rahatilanteen takia mennään yhdessä joulun jälkeen alennusmyynteihin. :D Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Kylpytakkia olen toivonut. Kahdella mukana!
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  67. lukemista olen toivonut
    kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  68. Lukemista :) Kahdella mukana
    Nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Suklaata :) Kolmella mukana.
    jade.serena@netti.fi

    VastaaPoista
  70. Mukana yhdellä arvalla! Hyvää joulua kaikille!
    karitamaaria@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Joululahjatoiveena hajuvesi, koska lemppari on päässyt loppumaan :) yhdellä arvalla lähdetään koittamaan!
    unt.kadri@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Lankoja. Olisi mahtavaa saada ihan järjetön säkillinen lankoja.
    Yhdellä arvalla mukana. smiug@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Mukana kahdella arvalla. :) Ihanaa joulun aikaa!
    emilia.a.halme@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Mukana yhdellä. Uutta kahvinkeitintä olen toivonut lahjaksi
    snttu1@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Mukana kahdella arvalla! Liityin lukijaksi bloggerissa :)

    tanja.k.m.vaisanen@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Mukaan kahdella. Hyvää joulua kaikille!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  77. Mun lahjatoive on uusi rannekello. :) Mukana yhdellä arvalla!
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. Ei oo tänä vuonna mitään erityistä lahjatoivetta. :)
    Kahden arvalla mukana.
    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  79. Joululahjaksi toivon ABH:n Modern Renaissance palettia sekä muutenkin uusi kosmetiikka on oikein tervetullut joulupakettien muodossa :) Ihanaa joulunodotusta! :)
    Seuraan blogiasi bloglovinin kautta eli kahdella arvalla mukana :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  80. Mukana kahdella arvalla.
    Lahjatoiveena suklaata, ei oikein muuta :)

    mmindy9@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Mukana kahdella arvalla, bloglovinin kautta seuraan ja muumiteepannua toivoin :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Tänä jouluna olen toivonut etenkin kirjalahjoja!
    Mukana kolmella arvalla :)
    emilisko@hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Joulutoivelistalta löytyy mm. theBalmin nestemäinen huulipuna. Jissus kun sulla on kalentereita! Uutena lukijana ihmettelen, miksi NBD Airy cream ei kiinnostanut? Kahdella arvalla mukana, en jostain syystä enää lukupalkissa näy Lusana, vaan omalla nimellä (nimikirjaimet LF), ärsyttävää. Niin siis Bloggerissa nyt seuraan uutena
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Toivoin hajuvettä, joka on jo odottamassa jouluaattoa pukinkontissa. :)

    Yhdellä mukana.
    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Toivoin lahjaksi hajuvettä :)
    Mukana kahdella arvalla (seuraan instassa)
    saijahumalajoki@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Toivoin joululahjaksi uusia yöhousuja ja ensi vuoden Ruissiin lippua :) Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinissa nimellä Helmimaria

    helmi.soppela@hotmail.fi

    VastaaPoista
  87. Kahdella arvalla mukana :) Hyvää joulua! <3 minna1995@gmail.com

    VastaaPoista
  88. lahjatoiveena on hiustuotteita :-) mukana kahdella arvalla! ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Kiehls kiinnosti mua kalentereista kans kun äiti kyseli että haluaisinko käyttää 20% alennussetelin johonkin, mutta päädyin lopulta cliniqueen johon olin tosi tyytyväinen sillä 80e hinnalla! silmänympärysvoiteet tai vaikkapa maskit ymmärrän tuollaisina sachet kokoisina mutta vartalotuotteet? Ei vakuuta. Sen sijaan kicksin kumilenksut ois mulla
    tullu hyvään käyttöön :D Toivoin lahjaksi NYXin kalenterin ja siitä 21/24 oli vieläpä itselle kivoja värejä :) Osallistun kahdella, seuraan bloglovinissa. notesanddoodles (at) gmail.com

    VastaaPoista
  90. Toiveena perinteisen rento joulu ja kevätaurinko!
    Yhdellä arvalla mukana. tuulielina@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Kiitos kaikille osallistujille! Arvon voittajan, kunhan kotiudumme anoppilasta ja pääsen rauhoittumaan oman läppärin ääreen.

    VastaaPoista