keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Loppuneet tuotteet - Kesä/Heinä/Elo/Syys/Lokakuu

Heipparallaa, toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko, viikonloppu häämöttää jo!
Sininen roskakorini on tullut taas täyteen loppuneita tuotteita, yhteensä viiden kuukauden edestä. Tämä on hävettävää, miten vähän saan tuotteita loppumaan :D Joku saa saman verran kuukaudessa..



No, eipä näännytä murheen alhoon vaan käydään kimppuun katsomaan mitä korista löytyy. En anna arvosanaa joka tuotteelle (muuten oltais täällä huomisiltaan asti) mutta kerron kyllä niistä tuotteista josta on erityistä sanottavaa, joko positiivista tai negatiivista.


Viiden kuukauden aikana kului kyllä enemmänkin kangasnaamioita, mutta tässä nyt joitain. Suosikkeja on edelleen nuo Biobellen maskit, myös tuo Macaron-naamio oli hyvä.


Nuo lip patchit oli molemmat ihan superhuonoja, eivät pysyneet huulten päällä lainkaan. Sen sijaan It's Skinin Basil Seed-voide oli niin hyvä kosteusvoide että tilasin sen täydessä koossa eBaysta. Molemmat eye patch-pakkaukset oli hyviä ja kosteuttavia.


Evolven hyaluronihappo ei suinkaan loppunut, mutta pipetin sisään muodostui hometta melko lyhyessä ajassa ja sainkin Jolielta uuden pullon jossa pumppumekanismi, kiitos hyvästä asiakaspalvelusta Jolien väki! Hey Honeyn seerumi on parhaita mitä olen ikinä kokeillut, ja aion sen tilata isommassa koossa ihan piakkoin. NÜFacen Prep-N-Glow kuorintaliina oli ihan hauska kokeilla, samoin Nip+Fabin samankaltaisia kuorintalappuja joista pari vikaa kuivui ennen aikojaan.


Glamglow't ehtivät mennä vanhaksi ja koostumus muuttui, mutta pidin niistä kyllä. Masque Barin Peel Off-naamio oli mielestäni hyvä, mutta sen viereinen Annie's Wayn geelinaamio oli kamala, oikea taistelu oli saada se kasvojen iholta pois. Tuntui että geeli vain siirtyili paikasta toiseen eikä halunnut huuhtoutua edes viemäriin.


Moroccanoilin käsirasva oli tosi hyvää ja ihanan tuoksuista, voisinpa ostaa jatkossakin. Kicksin oman tuotemerkin käsirasva oli tuoksultaan tylsä, mutta kosteutti ihan kivasti. Essie oli mennyt vanhaksi, ja mies käytti Bluebeard's Revengen minikoot parranhoitoonsa noin viikossa. Hyviä kuulemma olivat!


Monta mascaraa loppui tai meni vanhaksi ja koostumus muuttui. TheBalmin Mad Lash on tosi hyvä ripsiväri ja tekisi mieli ostaa isommassakin koossa. Maybellinen Lash Sensationalin tämä versio ei ollut mieleeni ollenkaan, liian märkää ja juoksevaa massaa. Lumenen rajaustussi oli myös kuivunut, tämä oli ihan peruskauraa ja sai sillä siipirajauksen tehtyä mutta parempiakin on.


Batisten kuivashampoo on omaa laatuaan, ei siitä sen enempää. Yllättävän paljon tykkäsin H&M Conscious Nurturing Shampoosta, samoin mies. BP:n hiusnaamio oli tosi hyvä, samoin Parlorin näyte hoitoaineesta. Project Beautyn Hairgurt-hoitoaine tuoksui täysin banaanilta ja mansikalta ja onneksi mulla on tämän sarjan shampoo vielä korkkaamatta.


Meikinpoistolappuja kului tasaiseen tahtiin, näistä suosikkeja olo Garnierit ja inhokkeja nuo keskirivin vasen ja keskimmäinen, kamalat hajut yök. Käytän siis näitä liinoja lähinnä swatchien poistoon sekä meikkijäämien poistoon kylpyhuoneesta (ihan parhaita siihen tarkoitukseen!), en koskaan puhdista näillä meikkejä naamasta.


Hanalein Lip Treatment on ihan superhyvä, ja haluaisin tämän isossakin koossa. Samoin ACOn Lip Cerat, täysi yllätys että tämä on niin hyvä huulirasva! NYXit ja Natural Codet menivät vanhaksi ja joutivat sen takia roskikseen.


Dermalogican Ultracalming Cleanser on todella hyvä ja hellä pesuaine kasvoille, suosittelen kovasti jos sinulla on kuiva, helposti punoittava tai couperoottinen iho. Myös Nivean kuivan ihon misellivesi tuli vihdoin tiensä päähän, ihan kiva vaikka hyvä tuote onkin. Kicksin Pure&Simple Foaming Face Wash sai ihon vain kiristäväksi, ei jatkoon.


Puutereitakin kuluu tasaisesti, eikä näistä yksikään ollut huono. MAC joutuu Back2MAC-kasaan ja loput roskiin. Tykkään kokeilla eri puutereita joten ostan melkein aina eri merkkisiä. Viimeaikoina olen tykännyt erityisesti kotimaisista Lumenen puutereista.


Misshan Perfect Cover BB-voide on ihan parhautta, suosittelen kokeilemaan jos haluatte meikkivoiteelta kestävyyttä, peittoa ja kaunista lopputulosta. Sen sijaan The Face Shopin Photo Blur BB-voide oli täyttä kuraa, pysykää siitä kaukana. Tätä ei meinannut edes öljyllä saada pois kasvoilta, hyh. Misshan Cushion-meikkivoidekin on hyvää tavaraa, olen vakuuttunut Misshan kyvystä tehdä hyviä meikkivoiteita. Touch In Solin No poreblem-primerin ostin jo täydessä koossa eli tämä on tosi hyvä ja laadukas, silottava muttei kuivia kohtia korostava primer.



Sellainen satsi, oliko tuttuja tuotteita vai jaksoitteko selata edes tänne asti?

2 kommenttia:

  1. Isot roskapostaukset on mun herkkua:) Ihanaa lukea näin monipuolisesta satsista. Paljon kiinnostavia tuotteita, kuten Hey Honeyn seerumi ja Touch In Solin No poreblem-primeri, joista en ole ikinä kuullutkaan;) Varmaan korealaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi molemmat (seerumi & primer) on ihan huippuluokkaa! Hey Honey ei ole Koreasta, Touch in Sol sen sijaan on.

      Poista