maanantai 16. lokakuuta 2017

Boxycharm - Syyskuu '17

Hello!
Syyskuun bokseista vihonviimeinen lähtee tarkasteluun nyt, ja sehän onkin kuukausiboksien aatelia, nimittäin Boxycharm. Tarkemmat tiedot löydätte tunnisteen 'Boxycharm' alta vanhoista postauksista, niin ei toistella niitä enää enempää tähän.


Syyskuun boksin teema oli 'Boxy Baddie', mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Tässä tapauksessa aika full glam-meikkiä, sanoisin tuotteiden perusteella!


Mukana tulee aina ihana tuotelappunen jossa tietoa tuotteista ja hinnoista. En siksi siis linkittele tai etsi hintoja tähän mistään, vaan käytän kiltisti annettuja tietoja.


STUDIOMAKEUP LUMINOUS LOOSE BLUSH - $35
Swatchkuva löytyy postauksen lopusta! Tämä on nopealla tarkastelulla aika perus irtopuuterimuotoinen poskipuna, sävy on kaunis terrakotta-koralli ja shimmeria löytyy hieman. Eiköhän tule testailtua ja käytettyä, sävy näyttää sopivalta suht vaaleallekin iholle.


BRIOGEO DON'T DESPAIR, REPAIR! DEEP CONDITIONING MASK - $18
Tämä on niinkutsuttua tuttua huttua jo aiemmista bokseista, eikä tässä ole mitään ihmeellistä. Perus ookoo hoitoaine, ei hintansa arvoinen mielestäni. Ja tarviiko niitä samoja tuotteita kierrättää.. Vaikka ei sitä kyllä usein onneksi tapahdu, tää taisi Boxylla olla eka kerta. Antakaamme anteeksi.



BAREMINERALS FACE PERFECTING BRUSH - $28
Ooo, tämä näyttää kiehtovalta kun siinä on tuo kuoppa keskellä - sen sisälle on ilmeisesti tarkoitus meikkivoide laittaa ja siitä buffata ihoon. Hyvälle meikkivoidesiveltimelle on aina käyttöä, joten ilolla testiin tämä. Viime aikoina oon ollut todella tyytyväinen Morphen Y6-siveltimeen meikkivoiteen kanssa!


COLOURPOP ULTRA SATIN LIP 'STRIP' - $6
 Tää on varmaan jo kolmas tai ainakin toinen kerta putkeen kun boksissa tulee Colourpopin tuote. Ei sillä että haittaisi, tykkään merkistä kovasti! Ja tämä Ultra Satin on Blotted Lipin lisäksi mun suosikkikoostumus. Sävy on melko tumma, paljon tummempi kuin miltä putkilossa näyttää. Tästäkin swatch-kuva postauksen lopussa.


MAC EYE BROWS 'LINGERING' - $18
Ei tapahdu usein sitäkään, että  boksista tulisi MACin tuotteita! Harmi vaan etten ainakaan swatchatessa oikein vakuuttunut tästä nimenomaisesta kulmakynästä, jälki on tosi kuivaa ja väriä ei irtoa kovinkaan helposti. Täytynee vielä testailla jotta näen onko tästä jatkossakaan mihinkään vai paiskataanko vesilintua tällä. Sävyvalinta oli kyllä passeli, ehkä aavistuksen liian vaalea.

swatchit: Colourpop Strip, Studiomakeup Blush, MAC kulmakynä




PÜR COSMETICS SOIREE DIARIES EYESHADOW PALETTE - $34
Ensinnäkin, anteeksi kuvien epätasalaatuisuutta, ne on jouduttu ottamaan poikkeuksellisesti lisävaloa käyttäen. Toiseksi, look at that cover! Marmoria <3 Pigmenttiä löytyy ja värit ovat kermaisia. Ihan vaaleisiin mattaväreihin olisin toivonut vielä lisää potkua. Varsin käyttökelpoinen arkipaletti tämä!


Tässä siis syyskuun Boxycharm nopeasti läpikäytynä. Boksin tuotteiden yhteisarvoksi tuli huikeat 139 dollaria! Tämä on kyllä aina ja joka kerta taattua vastinetta viimeisille roposille.

Oliko tuttuja tuotteita, tai jotain mitä haluaisit itse kokeilla?

4 kommenttia:

  1. Tän boxin sisältö on aina niin omaa luokkaansa, että olen vakavasti harkinnut alkavani tilaamaan tätä, varsinkin kun näin youtubessa jo lokakuun boxin sisällön. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ens kuussa on sitten Beccaa ja olisko ollut Dr. Brandtia :D siitä vaan tilaamaan, mulla on toi suosittelulinkkikin :P

      Poista
  2. Mullekaan ei ihan auennut mitä toi Boxy Baddie tarkotti:D On se kyllä ihana tunne ku aukaisee loppukuusta postilootan ja näkee siellä mustan pienen laatikon <3 Briogeon tukka-aine on mun mielest tullu joskus LF:n Beauty Boxista ja ei jääny kyllä mieleen erityisen erityisenä :D Baremineralsin sivellin oli kyllä todella hyvä, ilo oli töpötellä sillä. Colourpopin huulipuna oli -i-ha-na ylläripylläri, en omistanu viel yhtäkään CP:n tuotetta, mutta voihan kökkö, se oli tosiaan ihan liian tumman ruskeeta :( Mut eiköhän sitä tuu taas jossain boksissa :) Kyllä tästä on tullu heittämällä paras boxi mitämulle tulee. Toivottavasti taso pysyy yhtä priimana, just peruutin LF:n Beauty Boxin ja harkinnassa on myös Bette Boxin peruutus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilepa Look Incrediblea, niitä on kaks versiota, se on ihan huikea!

      Poista