keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Suuri kangasnaamiovertailu - 7 eri sheet maskia!

Helou helou!
Kiinnostaako ketään puhua sheet maskeista? Joko olette innostuneet niistä, vai emmittekö vielä onko niissä mitään järkeä?
Kuten olen täällä monesti maininnut, en vielä muutama kuukausi sitten tajunnut koko hommasta mitään ja sanalla sanoen koko sheetmaskeilu vaikutti aikaavievältä ja työläältä hommalta. Sama koski muuten kaikkia muitakin naamioita (poislukien kosteusnaamiot ja sleeping packit koska ne voi vaan jättää naamalle) mutta NYT asiaan on tullut muutos. Olen valaistunut ja löytänyt elämän tarkoituksen. Tai ainakin naamioiden tarkoituksen.

Siis onko mitään parempaa kuin selata ympäri eBayta ja etsiä erilaisia ihanankuuloisia (ja näköisiä - ne pakkaukset!!) kangasnaamioita joilla on epäilyttävän kuuloisia ainesosia (kuten istukka ja hevosöljy) ja sitten odottaa pakettia kotiin? Ja ei ole muuten parempaa tapaa hieman downshiftata kuin pestä päivän päätteeksi meikit, valikoida päivän naamio, laittaa se kasvoille ja katsoa lemppari-youtubettajien videoita (tai Vikingsia/GoT:ia) 15-30 minuuttia. Ja mikä parasta, aika vähällä vaivalla saa ihan superhyviä tuloksia ja ihanan tuntuisen ja -näköisen ihon!


Olen tässä testaillut kasan erilaisia kangasnaamioita, jotka esittelen nyt teille. Osa saattaa tulla esiin seuraavassa loppuneet-postauksessa, tai siellä saatetaan listata naamioita joita ei tässä postauksessa esitellä. Kirjoitan joka naamiosta pienen esittelyn ja omat fiilikset sekä hintatiedon ja infoa mistä naamion saa hankittua.


Kuvassa sheet maskin lisäksi myös lip patch-huulinaamio sekä silmänympäryslaput
MASQUE BAR BY LOOK BEAUTY HONEY SHEET MASK - 3 KPL / 7,02€ - LINKKI
Masque Barin tuotteita myydään muistaakseni Kicksissa, en muista tuliko tämä naamio juuri Kicksin joulukalenterista vai mistä. Tässä oli ihana tuoksu (ei kuitenkaan kovin hunajainen) ja naamio tuntui hyvältä kasvoilla + jätti ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Hintatiedon nappasin jenkkikauppa Targetin sivuilta, josta muuten saa nykyään tilattua myös Suomeen tavaraa mikäli amerikkalainen drugstore-kosmetiikka kiinnostaa.





BIOBELLE #STAY GORGEOUS SHEET MASK - 4,50€ - LINKKI
Mun ehdottomasti ykkössuosikki naamioista ja naamiomerkeistä - IHANA Biobelle! Näitä ihania naamioita saa tilattua helposti Beautybaysta tai Shipiton kautta heidän omilta sivuiltaan. Naamiokangas on todella hyvin naamalle asettuvaa "Botanical Fiber Tencil" materiaalia, eikä se ole myöskään liian märkä vaan juuri sopivan kostea. Maskin poisoton jälkeen jäljellejäänyt seerumi imeytyi nopeasti ihoon, vähensi selvästi ihon punaisuutta (mulla etenkin poskissa couperosaa) ja oli ihanan viilentävän tuntuinen iholla. Todellakin hankin näitä lisää! Merkin naamioihin kuuluu muunmuassa Unicorn Collection jossa naamio nimeltä Unicorn Shake... Aiettä.



7 WONDERS CARIBBEAN COCONUT CALMING MASK -  $3.60 - LINKKI
Tämä oli selkeästi pakattu hieman eri tavalla kuin muut naamiot - itse naamiokangas oli kahden tukevamman kankaan välissä, joista ensin tuli kuoria toinen, laittaa naamio kasvoille ja sen jälkeen poistaa toinen. Kuvassa näette vielä tuon ulommaisen suojapeitteen naamion päällä :D Blondi ei ihan heti tajunnut että se kannattaa ottaa poiskin, helpotti naamio kasvoilleasettumista selkeästi.. Naamion materiaali oli bioselluloosaa, ja naamion poisoton jälkeen kasvoille ei juurikaan jäänyt seerumia mitä hieroa kasvoihin. Viilentävä oli tämäkin, mutta ei herättänyt niin suurta ihastusta kuin edellinen Biobelle.  Tämän merkin naamioita on myös aavistuksen vaikea saada ostettua Suomeen.




SKIN REPUBLIC CAVIAR & COQ10 FACE MASK - £4.99 - LINKKI 
Tämä naamio tuli joko Lookfantasticin kuukausiboksista tai joulukalenterista, ja LF:sta näitä saa myös ostettua helposti vaikkapa linkin kautta. Naamio lupasi ravita ja kosteuttaa ihoa, ja se kyllä lunasti lupauksensa. Naamiossa oli mukava, mieto tuoksu ja poisoton jälkeen kasvoille jäi runsaasti vielä seerumia joka oli ihana hieroa sitten ihoon. Tuloksena kosteutettu ja iloinen iho, voisin käyttää tällaisen uudelleenkin!



L'ATELIER DES DELICES MOISTURISING FIBER MASK - 10.50€ - LINKKI
Otetaanpa vertailuun mukaan yksi luonnonkosmetiikan naamiokin, tämä kaveri tuli jonkun Jolie Boxin mukana ja nappasin sen mökillä vihdoin kokeiluun. Naamion materiaali on biohajoavaa lyosellia, mutta tämä ei istunut kasvoille niin hyvin kuin olisi voinut. Tuoksu ei varsinaisesti ollut paha, mutta luonnonkosmetiikalle ominaisesti vähän "omituinen" jos tiedätte mitä tarkoitan. Tämä tuntui iholla todella hyvältä ja iho oli vielä aamullakin kosteutetun ja hyvinvoivan näköinen.

  

NOHJ CALMING INTRACELL SLEEPING MASK - $3.25 - LINKKI 
Tämä naamio tuli ehkä joskus Beauteque Monthlyn mukana, joka on eräänlainen korealaisen kosmetiikan yllätysboksi (ja sivumennen sanoen tilasin yhden toisen K-beautyyn keskittyvän boksin kokeiluun, raporttia seuraa perästä!) ja sieltä aina välillä näitä naamioita putkahteli. Tässä oli hauska hologrammipäällinen tuossa suojamuovissa, ja naamio istui kasvoille hyvin. Unohdin kirjoittaa tästä tarkemman analyysin, mutta ei tämä ainakaan huono ollut koska mitään negatiivista muistijälkeä ei ole.  Tämän tuotelupaus on rauhoittaa ja rentouttaa ihoa, ja tuoksussa pitäisi olla aavistus laventelia sekä kahvia (en kyllä ainakaan jälkimmäistä huomannut..). Lupaa myös tasoittaa ihonsävyä ja palauttaa hehkuvuuden kasvoille. Aineosina muunmuassa kaktuksen, lakritsin, aloeveran, bambun ja sitruunan uutteita, wau!




FEEL BEAUTY BRILLIANT BAMBOO CHARCOAL SHEET MASK - $8.75
Whaaat tämä olikin musta! Kesän Beautycon Boxin mukana tullut ihoa puhdistava ja huokosia pienentävä naamio teki juuri sen mitä lupasi; häivytti ihohuokosia mutta selkeästi puhdisti; 5 minuuttia naamion poisoton jälkeen alkoi iho työntää pihalle mustapäitä ja muuta kakkaa. Suosittelen ihon huolellista kosteutusta tämän jälkeen ja etenkin jos käytät jotain mustapäälappuja vielä naamion jälkimainingeissa. Tuli halu kokeilla muitakin puhdistavia naamioita! Näitä ei enää löytynyt valmistajan sivuilta, joten olisiko tuote lopetettu? Suomeen näitä ei oikein saanut mistään silloinkaan kun olivat vielä myynnissä.

Kuvan (c)

Sellainen naamiovertailu! Suosikki oli ilman muuta Biobellen naamio, ja ehkä vähiten pidin tuosta 7 Wondersin Caribbean Coconut-naamiosta, siitä ei vaan jäänyt mitään ihmeellistä mieleen vaikkei nyt negatiivistakaan. Kannattaa muuten jatkossakin varautua lukemaan näistä sheet maskeista, olen innostunut niistä about yhtä paljon kuin kuukausibokseistakin.. :D

Kerro ihmeessä kommenttiboksissa mikä on sun suosikkinaamio? Oli se sitten sheetmask tai perinteinen levitettävä versio. Ja kiinnostaako naamiopostaukset?

4 kommenttia:

  1. Hauska postaus:)
    Muutaman Skin Republicin kangasnaamion olen käyttänyt ja Garnierin Moisture Bomb -kangasnaamioita, vaikka en erityisemmin tykkää kangasnaamioista. Ne on yleensä inhottavan limaisia ja märkiä, jaiks. Normivoidenaamiot ja yönaamiot on enemmän mun juttu. Lumene Lähde sarjan geeliyönaamio on mun suosikki:)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon innostunut nyt enemmän sheetmaskeistä ku voiteista ihan siitä syystä, et maskit pakottaa mut siksi 20 minuutiksi pötköttään sängylle tekemään mi-tään <3 En osaa sit sanoa miksei voiteen kans voi muka pötköttää! XD Ehdottomasti parhaalta ja mukavimmalta näytti Biobellen maski sun kasvoilla. Se on hieman ärsyttävää jos joutuu korjaileen ja paineleen esimerkiksi reunoja kohilleen ku pitäis saada levätä ja nauttia :) Pitääpä tsekata BeautyBayn sivut uudestaan, kuten myös monet muutkin kosmetiikkanettisivut... :D

    VastaaPoista
  3. L`Atelier kuulostaa tosi kiinnostavalta. :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä kiinnostaa, itekki oon löytäny kangasnaamioiden ihanuuden. :D Ne on niin ihanan virkistäviä ja kasvot on aina niin pehmeät käytön jälkeen. Niitä vaan myyään turhan vähä kivijalkakaupoisa. ;( En ainakaa ite oo kamalasti löytäny.

    VastaaPoista