keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Look Incredible Deluxe Box - Maaliskuu '17

Heippa ja aurinkoista keskiviikkoa! Täällä ollaan noroviruksen kanssa kotona karanteenissa, mutta olo onneksi jo parantunut sen verran että saan kirjoiteltua postauksia vähän varastoon. Aiheita kun on kertynyt viikossa jo vino pino odottelemaan.

Tänään kurkistellaan Englannista jokunen aika sitten saapuneeseen Look Incredible Beauty Boxiin ja tarkemmin sen Deluxe-versioon. LI:n sivuilta voi valita joko normaalin tai Deluxe-version, eroavat toisistaan aika paljonkin, tässä deluxessa vähän enempi hintaa ja arvokkaampia merkkejä. Sen mitä olen blogeista seuraillut, ei tuo normiversiokaan mikään huono ole todellakaan! Kannattaa siis ihmeessä tutustua ja tilata vaikka kokeiluun. Postikulut (£9.99) joutuu maksamaan joka boksista, mutta ainakin toistaiseksi rahalle on saanut erinomaisesti vastinetta. Deluxe-versio maksaa £35 ja normaali £18.99. Euroissa, tämän deluxe-version hinnaksi tuli noin 53,50€.


Deluxe-laatikko on joka kerta ollut valkoinen, ja koristeena punainen nauha sekä rusetti. Paketti on kyllä kaunis, ja olenkin hyötykäyttänyt näitä sitten myydessäni esimerkiksi kosmetiikkaa FB-kirppiksillä. Normaalin version laatikko on musta, kultaisilla koristeilla.


Laatikon sisällä oli hyvin pakattuna itse tuotteet, sekä suht suuri lehtinen jossa oli kerrottu kaikista tuotteista hinnat ja käyttötarkoitus. Itse tykkään kovasti että juuri hinnat ja pieni esittely on painettu tällaiseen lehtiseen, helpottaa tätä bloggailua ainakin kun ei tarvitse etsiä kaikkea googlen avulla.


Ensimmäisenä kaivoin laatikosta kuplamuoviin pakatun Laura Gellerin Split Highlighter Duon (ovh £25) ja tämä kyllä ilahdutti kovasti, Laura Geller kun on kokoajan must try-listalla erinäisten tuotteidensa kanssa, etenkin Gelato-korostuspuuteri kiinnostaa. Tämä duo on hieman vaatimattomamman hehkun ystäville, mutta sanoisin olevan juuri sopiva esimerkiksi töihin jossa nyt ei tarvitse kimaltaa ihan kuuhun asti ;) Tässä on kevyesti shimmerinen puoli sekä mattaosio myöskin. En itse osaa hirveästi mattaisia korostuspuutereita käyttää, mutta yritetään keksiä sillekin jotain käyttöä! Käytättekö te enemmän mattaisia vai shimmerisiä highlightereita? Tämä on muuten Look Incrediblen nettikaupassa nyt tarjouksessa hintaan £17.99, jos kiinnostuit.


Toisena laatikosta esiin kaivautui Cargo Cosmeticsin Around The World-luomiväripaletti (ovh £16.99). Siis täh, täähän on ihan täydellinen arkipaletti, sopivia sävyjä niin luomivakoon, häivyttelyyn kuin liikkuvalle luomellekin. Mukana tulee myös pieni kaksipäinen sivellin, jota en ole vielä testaillut joten siitä en sen enempää tässä sano. Paletissa on myös peili. Pakkaus on kovaa pahvia, ja tosi tukevan oloinen. En ole ehtinyt vielä swatchaamaan kuin ihan pikaisesti, ja lupaavalta vaikuttaa. Mikäli haluatte paletista esittelyn, teen sen mielelläni! Tätä löytyy myös LI:n nettikaupasta, tästä.


Mikäli olisin asunut Englannissa, olisin tämän Smashboxin Reflection High Shine Lip Gloss-huulikiillon tilalla saanut Nails INC:in South Molton Street-kynsilakan. Mutta koskapa säädökset hankaloittavat aikalailla kynsilakkojen shippaamista sieltä tänne, niin tämä tuli tilalle. Sävy on tuollainen glitterisen pronssinen (virallinen nimi Buff), en ole tätäkään vielä kokeillut kun en ole ehkä ihan huulikiiltojen ylin ystävä. Tästä löytyi hirveän huonosti tietoja netistäkään, mutta ilmeisesti NordicFeel myy tätä muutamassa sävyssä, hinta 21,95€ eli noin £18.


Neljäntenä Urban Decayn Ink For Eyes-rajauskynä (ovh £14.99), ja tämä menee kyllä erittäin mieluiseen testiin. Etsin tällä hetkellä juuri sitä parasta silmänrajaustuotetta, oli se sitten kynä, dipliner, gel liner tai mitä vaan. Mikä sinun suosikkisi muuten on? Jakakaa kommenttikenttään mielipiteenne! Tämä kyseinen rajauskynä mainostaa olevansa ultimaattisen vedenkestävä ja tekevän kiiltävää ja terävää viivaa. Toivotaan näin!


Siis olenko nyt oikeasti löytänyt kauneusboksin josta saa MARC JACOBSIN tuotteita?! Nähtävästi, sillä viimeinen tuote oli Marc Jacobs Enamored High-Shine Lip Lacquer (£19.99) ja vaikka juuri pääsin sanomasta ettei huulikiillot ihan ole mun juttu niin tätä aion kyllä käyttää! Sävy on aivan ihana baby pink, ei shimmeriä eikä muutakaan kommervenkkiä vaan ihan puhdas huulikiilto, jossa "Triple Shine Complex" (whatever that means :D). Toivottavasti koostumus ei kuitenkaan ole kovin tahmainen!


Tässä koko poppoo. Tämä boksi kyllä vakuuttaa joka kerta, en malttaisi odotella huhtikuun boksia tulevaksi!
Tämän kuukauden tuotteiden yhteishinta oli n. £88 eli 101,70€ joten rahalle sai kaksinkertaisesti vastinetta, puhumattakaan siitä että osaa tuotteista ei saa Suomesta tilattua taikka ostettua.

Oliko tuttuja tuotteita? Miltäs boksi muutoin vaikutti?

Ps. Intoilin jokin aika sitten että pääsin vihdoin pois Boxycharmin waitlistilta. No, pääsin joo mutta boksia ei ikinä lähetetty. No, nyt asiakaspalvelu vihdoin lupasi lähettää uuden muutaman päivän sisällä, joten toivotaan että sekä he että Shipito toimivat nopeasti ja saan paketin pian itselleni. Ensi kuun alussa esittelyssä muuten sellainen kuukausiboksi, josta tietääkseni kukaan suomalainen kauneusbloggaaja ei ole vielä kirjoitellut!

2 kommenttia:

  1. Loistava boxi. Cargon paletti kiinnostaa tietysti luomiväriaddiktia. Näyttäisi olevan mattasävyjäkin, hyvä:)

    VastaaPoista